Батьки дітей з особливими потребами вдячні за поїздку до Яремчі

Наприкінці серпня ГО “Богдан” ініціювали та допомогли організувати вже традиційну 7-денну поїздку для дітей з особливими потребами до Яремчі, під час якої маленькі туристи побували на водоспадах, подивилися на тварин у міні-зоопарку, покаталися на квадроциклі.

Одного для була організована поїздка на Буковель до бази відпочину “Вода”, де дітки плавали, купалися в басейні, загорали та отримали море позитивних вражень. У поїздці взяли участь жителі Їжівців, Красноїльська, Сторожинця, Кам’яної, Михальчі, Бобівців та Старих Бросківців. Проживали батьки з дітьми в Реколекційному відпочинковому домі з гарними умовами.

Для підопічних “Богдану” був організований “День малюнка”, за результатами якого автори трьох найкращих творів отримали подарунки, та тематичні заходи – “Діти-індіанці”, “День Українців”, “День подяки”, “День подарунка для таємного друга”.

Батьки дітей висловлюють щиру подяку організатору поїздки, голові ГО батьків дітей з інвалідністю “Богдан” Галині Токар, координатору американсько-українського проекту “Дітям Підгір’я” Ксенії Гапій та спонсору – жительці Нью-Йорка, 95-річній Влоді Словоцькій за таке незабутні враження для їх дітей. Бажаємо, щоб надалі всі були здорові і хочемо, щоб і інші діти потрапили до такої поїздки.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ