В Сторожинці вітали з професійним святом рятувальників та лісівників. Фото

В українському законодавстві День працівників лісу закріплений Указом Президента України від 28 серпня 1993 року № 356/93 і святкується традиційно на третю неділю вересня, що цього року припадає на 17 число. Також в цей же день своє професійне свято відзначають рятувальники – День працівників цивільного захисту щорічно відзначається згідно наказу Президента України від 27 серпня 2004 року № 1010/2004.

В останній робочий день тижня, 15 вересня, на сцені Центру естетичного виховання “Юність Підгір’я”, відбулося нагородження урочистими грамотами та подяками працівників лісівників та рятувальників Сторожинеччини. Крім інших подарунків, директор ДП “Сторожинецький лісгосп” Ігор Беленчук від лісівників подарував начальнику Сторожинецької ДПРЧ-12 Ігору Манілічу ноутбук для потреб рятувальників.

З вітальними словами звернулися представники районної влади, які зазначили, що турбота та збереження лісу, як природного національного скарбу – це спільний обов’язок для всіх, а не тільки професійний обов’язок лісництва, а також відзначили важливу роль рятувальників, які протистоять пожежам і повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам грунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аваріям.

Під час урочистої частини для присутніх організували театралізоване дійство з піснями та сценками.

Пропонуємо вам фотозвіт з заходу:

Категорія: Новини району Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ