В Сторожинецькому ЦДЮТ відбувся День відкритих дверей

Сторожинецький центр дитячої та юнацької творчості – це особистий простір гармонійного життя дитини, у якому вона повноцінно розвиває свої захоплення, постійно самовизначається та виховується як успішний громадянин України.

Вже котрий рік поспіль традиційно на початку навчального року Сторожинецький центр дитячої та юнацької творчості гостинно відчиняє двері для всіх бажаючих відвідувати гуртки, студії, навчатися чомусь новому, цікавому, корисному. Нещодавно в Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я” відбулося свято – День відкритих дверей.

В святково прикрашеному фойє дітей зустрічали керівники гуртків, які розповіли майбутнім гуртківцям та їх батькам про свою роботу. Керівники туристсько-краєзнавчого напряму представили всім бажаючим науково-дослідницькі роботи, реферати, фотоматеріали, розповіли про цікаві подорожі та походи.

Майстри та умільці – педагоги нашого центру, продемонстрували цікаві вироби, сувеніри декоративно-прикладного мистецтва. Всі присутні гості оглянули виставку робіт виконаних вихованцями гуртків декоративно-прикладного напряму.

В ошатній глядацькій залі на дітей та їх батьків чекала концертна програма за участю вихованців гуртків танцювального, вокального та декоративно-прикладного мистецтва, від якої всі отримали масу задоволення.

На свято були запрошені голова районної ради Іван Лосік та перший заступник голови Сторожинецької міської ради Петро Брижак.

Всі діти, відвідувачі свята, знайшли заняття по душі та поповнили ряди гуртків ЦДЮТ, де зможуть розвивати свої здібності, таланти, цікаво та корисно проводити своє дозвілля.

Джерело: директор Сторожинецького центру дитячої та юнацької творчості І.О. Корчинська

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ