Учні та педагоги Сторожинецького ліцею взяли участь в акції “Україна моя вишивана”

Сьогодні, 3 жовтня 2017 року, Сторожинецький районний ліцей взяв участь в акції єднання “Україна моя вишивана”, яка була зініційована народними майстрами міста Борщова.

Кураторами по Чернівецькій області, – Пташинською Наталкою та Михайлишиною Галиною, – привезено полотно, на якому вишито карту України.

Адміністрація закладу (Багрій В.І., Карлійчук С.М., Ходан Р.М.), педагоги (Груба Л.М., Задоя З.М., Герасим’юк Р.А., Лотанюк О.С., Панкратова І.В.) підтримали акцію, мета якої – об’єднати різні спільноти для духовного процвітання та цілісності нашої держави.

Вишивка карти України вручну – це соборне, молитвенне поле єднання українців з різних куточків нашої Батьківщини та світу у любові до своєї нації. Кожен, хто прагне миру та свободи, може залишити свій вишитий хрестик на полотні.

Діти та учителі ліцею долучилися до вишивки, передаючи енергетику прагнення миру в країні. Імена усіх вишивальників (123!) занесено у рукописний літопис учасників акції.

Музичний супровід у виконанні учнів 5-А, 5-Б та 6-Б класів під керівництвом учителя музичного мистецтва Клічинської М.І. створював неймовірно піднесену атмосферу.

“За допомогою голки та нитки, хрестик за хрестиком ми об’єднали серця у любові до генетичного коду нації, української вишиванки, за територіальну цілісність та єдність нашої Батьківщини” – зазначили на заході.

Категорія: Освіта Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ