В Костинцях поважні жителі села розповідали про свій життєвий досвід

В Костинецькій сільській бібліотеці працівниками культури було проведено вечір-зустріч “Святкуємо разом” до Дня людей похилого віку, на який були запрошені жителі села.

Цуркан Домка Василівна поділилася досвідом про свої прожитті роки, розповіла, як раніше було важко, і як “в колгоспі працювали та весело співали”.

Пентескул Марія Василівна розповіла, як виховала чудових п’ятьох дітей, які зараз працюють на різних ділянках і дружно допомагають мамі.

Із святом привітав чорнобилець Крушніцький Валерій Михайлович, побажав здоров’я, довгих років життя. Теплими словами привітала завуч Костинецької НВК Крушніцька Олена Петрівна.

Ведучі Козак Марина та Медвідь Олена читали вірші, а учасники художньої самодіяльності Василович Яна, Фуштей Ангеліна та Поленчук Майя подарували присутнім українські пісні.

Привітали гостей свята наймолодші учасники Данилюк Яна та Крушніцька Анастасія, які прочитали вірші про маму. Наприкінці заходу голова ветеранської ради та завідуюча бібліотекою Константинюк Олена Василівна привітала всіх присутніх зі святом та побажала довгих років життя.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ