Протягом жовтня можна добровільно здати зброю, вибухівку та боєприпаси

Сторожинецький відділ поліції ГУ Національної поліції у Чернівецькій області звертається до громадян: з 1 жовтня  2017 року  по  31 жовтня 2017 року  проводиться місячник добровільної здачі вогнепальної зброї та боєприпасів.

Керівництво Сторожинецького ВП ГУНП звертається до всіх громадян з проханням взяти активну участь у цьому заході. Вогнепальна зброя, боєприпаси та вибухівка, які незаконно зберігаються окремими громадянами, містять у собі величезну небезпеку для життя і дорослих і насамперед, дітей.

Отже, найбільш доцільним та правильним було б рішення зареєструвати або добровільно здати в поліцію, тобто позбутися цих небезпечних речей самим та допомогти це зробити родичам, друзям і знайомим.

Нагадуємо, що незаконне володіння вогнепальною зброєю та її зберігання згідно ст. 263 Кримінального Кодексу України карається позбавленням волі на строк до 7 років. Разом з тим, добровільна здача вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки, які зберігаються без відповідного дозволу, звільняє від кримінальної відповідальності.

З питань добровільної здачі зброї звертайтеся в дозвільну систему Сторожинецького відділу поліції особисто або за телефоном: 2-1960, (095) 311 98 83

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ