Школярі провели виставку-ярмарок “Осінь щедра”

Вчора, 11 жовтня 2017 року, у Сторожинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1, згідно з планом виховної роботи, відбулася виставка-ярмарок “Осінь щедра”. Цей захід – свято урожаю і достатку, яка дає змогу усім його учасникам зрозуміти, наскільки багата традиціями і родюча українська земля.

Мета та завдання виставки-ярмарок:

  • пояснити учням поняття про ярмарок, традиції його проведення в Україні;
  • виховувати національно-свідому особистість, патріотизм;
  • розвивати допитливість, цікавість, бажання знати більше про культуру, побут та звичаї українського народу;
  • виховувати інтерес до народної творчості;
  • відродити традиції українського ярмаркування;
  • залучити усіх учнів та вчителів школи до виставки-ярмарки.

Подвір’я школи перетворилися на справжнісінький осінній ярмарок, у якому взяли участь усі класи школи – торгували і діти, і вчителі, а сонячна погода посприяла у проведенні ярмаркування.

Кожен клас підійшов до справи креативно, приготувавши особливі смаколики – домашню випічку. Школярі якомога яскравіше і оригінальніше оформляли своє місце на ярмарці, якої ніхто не пішов без чудових і потрібних покупок. Можна було придбати різноманітні фрукти та овочі, консервовані вироби, горіхи, молоко, широкий асортимент домашньої випічки, солодощі та ще багато іншого, а найголовніше – за найнижчими цінами.

Осіння виставка-ярмарок у школі пройшла у сонячній, веселій та гармонійній атмосфері. Кожен клас, окрім продажу товарів, підготував показовий виступ, виконуючи пісню, інсценуючи  сценку чи декламуючи вірш. Це були своєрідні змагання між класами: хто краще і хто більше. Всі учасники отримали багато задоволення, позитивних, яскравих і незабутніх емоцій від заходу.

Виручені кошти від ярмарки учні та адміністрація школи використає на благодійну діяльність і благоустрій школи.

Джерело: заступник директора з виховної роботи Д.Ю. Гакман

Категорія: Важливо Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ