Гуртківці Банилова-Підгірного взяли участь у дитячо-юнацькій еколого-патріотичній грі “Паросток”

Днями на базі Банилово-Підгірнівської гімназії було проведено районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри “Паросток”, де змагалися дві команди Сторожинецького ЦЕНТУМу – команда “Калинонька” гуртка “Екологічне краєзнавство” (керівник Карпюк Настасія Василівна) та команда “Козачата” гуртка “Юні бджолярі” (керівник Кривко Андрій Васильович).

Метою заходу, який був приурочений до Дня захисника України, було посилення патріотичного виховання учнівської молоді та активізації засобів системи національно-патріотичного виховання.

Основними завданнями гри стали: формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей, готовності до активної громадянської позиції та екологічної діяльності, розвиток пізнавального інтересу, логічного мислення, виховання громадянина патріота України, бережливого і шанобливого ставлення до традицій українського народу.

Гра включала орієнтування на місцевості, вивчення історичних відомостей про наш край, екологічні вікторини, рухливі ігри на місцевості, екскурсії по екологічній навчальній стежині.

Методичну допомогу у організації проведення гри надала методист Сторожинецького ЦЕНТУМ Богатир Т.В. За рішенням журі у складі директора Сторожинецького ЦЕНТУМ Демчук С.М., заступника директора Логін Л.Т., та директора гімназії Червоняк Г.Є., перемогу отримала команда “Калинонька”.

Категорія: Дозвілля Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ