Новий грейдер приступив до роботи

Грейдер до роботи

Сьогодні, 18 жовтня 2017 року, на дороги Сторожинецької громади виїхав новий грейдер, який був придбаний за кошти інфраструктурної субвенції.

Техніка прибула до Сторожинця ще наприкінці вересня і біля двох тижнів зайняв процес реєстрації та постановки на облік. Власником згідно техпаспорту є Сторожинецька міська рада.

Наразі автогрейдер знаходиться у комунального підприємства “КарпЕко-2010” і поки що проходить на 50-годинну обкатку, після чого сервісна служба має замінити робочі рідини та перевірити стан техніки.

За сьогодні відпрофілювали дороги на Кошково, Майдані, дорогу до сміттєзвалища – всього біля 40 кілометрів. Далі залишається Заріччя, Плай, район вулиць Якобашвілі та Вишневої.

Самі ж комунальники розповідають, що спецтехніка справляється з грейдеруванням доріг на відмінно і добре підходить для вирівнювання гравійного покриття та, в подальшому, для розчищення снігу.

Подеколи потрібно буде завозити гравійну суміш для підсипки, адже призначення такого середнього грейдера – вирівнювання профілю покриття.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ