Проводиться конкурс на службу в поліцію

З 24 жовтня до 22 листопада 2017 року триватиме прийом анкет на участь у конкурсі на службу в поліції та заміщення вакантних посад в Головному Управлінні Національної поліції в Чернівецькій області. Обиратимуть дільничних офіцерів поліції та інспекторів з ювенальної превенції.

Якщо ви дисципліновані, чесні, цілеспрямовані, добропорядні, активні громадяни, готові до запеклої й відданої боротьби зі злочинністю, готові стати на захист співвітчизників та їхнього майна від посягань – Вас запрошують на службу до Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Для участі у конкурсі всі бажаючі повинні заповнити анкету на сайті Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області з метою реєстрації.

Основні службові обов’язки, бажані якості та навички, вимоги до кандидатів, умови грошового забезпечення та перелік документів, необхідних для участі в конкурсі розміщені на сайті Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області https://nabir.np.gov.ua/

Більш детальну інформацію щодо конкурсів можна отримати в секторі організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 24 (вхід з вулиці Чайковського), за тел. (0372) 59-14-32,  066-18-333-17 та на сайті Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області https://nabir.np.gov.ua/

Категорія: Оголошення
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ