Відбувся конкурс на посаду начальника КП “Сторожинецьке ЖКГ”

Сьогодні, 31 жовтня 2017 року, в приміщенні Сторожинецької районної дитячої бібліотеки відбувся конкурс на посаду начальника КП “Сторожинецьке ЖКГ”, яка стала вакатною місяць тому через те, що минулий керівник підприємства написав заяву на звільнення.

Кандидатами на цю посаду були три особи – Ярослав Бліжинець, Андрій Кухарук та Віталій Гринчук.

Конкурсна комісія була сформована 29 вересня у складі заступника міського голови Валерія Абрамчука, секретаря міської ради Ігора Матейчука, головного бухгалтера мерії Марії Гризюк, начальника юридичного відділу міської ради Аурела Сирбу, начальника відділу документообігу Миколи Баланюка, т.в.о. начальника відділу містобудування та архітектури Сергія Шелєміна, начальника відділу економічного розвитку Дмитра Бойчука, заступника голови депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства Анатолія Оленюка, начальника організаційного відділу Аліни Побіжан. Шість із дев’яти членів комісії були присутніми на засіданні.

На конкурс з’явилися два кандидати: Андрій Кухарук та Віталій Гринчук. Їм був наданий час для письмової відповіді на запитання, які вони отримали згідно обраних білетів.

За рішенням комісії з перевагою в 4 бали переможцем конкурсу став Андрій Кухарук, який зараз є начальником транспортно-господарського відділу міської ради. Тепер його кандидатуру має затвердити сесія.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ