Сторожинецькі правохоронці під час обшуку вилучили велику кількість елітної мототехніки, яка перебувала у міжнародному розшуку

Працівники Сторожинецького відділу поліції під час проведення досудового розслідування за фактом викрадення мотоциклу у Красноїльську отримали інформацію про те, що, ймовірно, транспортний засіб знаходиться на території приватного господарства у місті Чернівці.

Отримавши ухвалу, правоохоронці провели обшук та виявили 25 мотоциклів марок “Harley-Davidson”, “BMW”, “Suzuki”, “KTM” тощо, велику кількість запчастин, а також водний мотоцикл і квадроцикл. Ціна деяких знахідок сягає десятків тисяч доларів США. Власник гаражу, де зберігалася техніка, не зміг пояснити, звідки у нього така кількість дорогої мототехніки.

Завдяки взаємодії з сектором міжнародного поліцейського співробітництва поліцейські з’ясували, що вилучені мотоцикли були викрадені впродовж цього року в країнах Євросоюзу.

За даним фактом слідчі Сторожинецького відділу відкрили кримінальне провадження за ст. 198 Кримінального кодексу України. Тепер правоохоронці встановлюють, звідки та як цей транспорт потрапив до України і осіб, причетних до цього.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ