Маленькі банилівчани завітали на гостини до сільської бібліотеки

До бібліотеки села Банилів-Підгірний завітали дошкільнята дитячого садочка, які в майбутньому стануть читачами бібліотек села.

З дітьми проведено екскурсію, під час якої бібліотекар змістовно та в доступній формі пояснила дітям для чого існує бібліотека, розповіла про правила поведінки в бібліотеці, показала цікаві дитячі книжечки, журнали та дозволила юним читачам самостійно ознайомитися з ними.

Протягом екскурсії бібліотекар Оксана Нагорська розповіла  про чудові можливості проведення вільного часу у бібліотеці, познайомила з чудовими казковими героями.

Дітки  з великим задоволенням та захватом переглядали книжечки та читали вірші, ознайомились з книжковою виставкою-інсталяцією “У світі казки чарівної”. Також  пройшлися вулицями “казкового містечка” і зазирнули до “чарівних палаців” – стелажів, на яких живуть друзі-книжки.

Крокуючи казковими сходинками, маленькі користувачі зустрічали відомих улюблених героїв, знайомилися з чарівним і дивовижним світом . “Чомусики” і “запитайлики”  із захопленням слухали розповідь про казковий дім – бібліотеку

Книга – це мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ