41 учень ЗНЗ Сторожинецької об’єднаної громади взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з економіки

Олімпіада з економіки

19.11.2017 року на базі Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 методистами Центру надання методичної допомоги відділу освіти молоді та спорту Сторожинецької міської ради організовано проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки серед загальноосвітніх навчальних закладів Сторожинецької міської ради.

Олімпіадні завдання з економіки охоплювали матеріал, вивчений учнями за попередні роки, та з тем, які повинні бути опановані до терміну проведення олімпіади. Робота передбачала виконання теоретичних, практичних і тестових завдань. Зміст завдань умовно поділявся на три блоки: загальні поняття, мікроекономіка, макроекономіка.

Участь у І-му етапі Всеукраїнської олімпіади з економіки брали учні 9-11 класів без будь-яких обмежень, за їх бажанням, у час, визначений наказом адміністрації школи. У цьому етапі  взяв участь 41 учень ЗНЗ Сторожинецької об’єднаної громади: 9 клас – 8 учнів; 10 клас – 8 учнів; 11 клас – 25 учнів.

Участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з економіки брали учні 9 та 11 класів, які стали переможцями І етапу. Цей етап проводився в один тур. У ІІ етапі взяли участь 5 учнів ЗНЗ Сторожинецької міської ради: 9 клас – 1 учень;  11 клас – 4 учні.

Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки стали 2 учні:

Клас Прізвище, ім’я, по батькові Навчальний заклад  Диплом Прізвище, ініціали вчителя
9 Маніліч Марта Михайлівна Сторожинецький районний ліцей

ІІ

Демидюк Н. Г.
11 Мотовилець Юрій Михайлович Банилово-Підгірнівська гімназія

ІІІ

Бартош Л. Й.

Джерело: методист ЦНМД ВОМС В.М. Багрій

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ