За вихідні в районі сталося три пожежі. Одну з них гасили шість екіпажів рятувальників

В суботу, 25 листопада 2017 року, біля 12:00 сталася пожежа у селі Їжівці – горіла господарська будівля та житловий будинок, які були майже повністю дерев’яними. На місце події були направлені екіпажі ДПРЧ-12 міста Сторожинець та МПО сіл Їжівці, Верхні Петрівці, Чудей, Буденець та Красноїльськ.

В господарській будівлі знаходилося біля 5 тон сіна, 15 м³ дров, транспортний засіб. Рятувальники, прибувши на місце, локалізували загоряння на площі 150 м² та, в подальшому, ліквідували загоряння. Вогнем було знищено покрівлю, а самі будівлі сильно пошкоджені.

В неділю вночі, 26 листопада 2017 року, в селі Бобівці горіла літня кухня приватного господарства. Площа пожежі склала біля 20 м². Для гасіння пожежі були направлені екіпажі ДПРЧ-12 міста Сторожинець, ДПРЧ ДПРП-12 села Бобівці та МПО Нових Бросківців, які ліквідували загоряння.

Також в неділю у Красноїльську на площі 40 м² горіла господарська будівля. На гасіння пожежі були направлені екіпажі ДПРЧ-12 міста Сторожинець та МПО Красноїльська, Чудея та Їжівців.

На щастя, в жодному з випадків загиблих та травмованих немає.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ