В “Юності Підгір’я” відбувся семінар-практикум для керівників хореографічних колективів

Вже гарною традицією серед педагогів Сторожинецького ЦДЮТ стали організація та проведення семінарів-практикумів художньо-естетичного спрямування з метою безпосереднього дослідження проблем взаємодії керівників і вихованців хореографічних колективів і взаємообміну творчим досвідом.

Минулого тижня в ЦЕВ “Юність Підгір’я” проходив семінар-практикум для керівників гуртків художньо-естетичного напряму на тему “Формування творчої самостійності та духовних цінностей вихованців ПНЗ засобами хореографічного мистецтва”.

Цього разу в рамках семінару були проведені відкриті заняття керівниками гуртків хореографічного жанру:

  • «Танець як засіб спілкування. Засоби хореографічної виразності» (керівник гуртка «Бальний танець» Іліка В.В.);
  • «Розвиток сили м’язів, їх еластичності і рухомості суглобу зв’язкового апарату» (керівник гуртка «Хореографічний» Мельник А.А.);
  • «Роль класичного тренажу у вихованні танцюриста молодшого шкільного віку» (керівник гуртка «Народна хореографія» Хмурич І.І.)

Всі керівники та їх вихованці показали високий рівень підготовки та професіоналізм виконання та викладання навчального матеріалу.

Окрім того, на заняття були запрошені батьки вихованців гуртка «Народна хореографія», котрим дітки показали всю майстерність виконання танцювальних композицій у вигляді короткого звітного концерту.

В результаті проведеного семінару усі присутні гості, батьки подякували організаторам семінару, керівникам гуртків та їх вихованцям за цікаво проведений час, за надані поради та інформаційну допомогу.

Джерело: директор Сторожинецького ЦДЮТ І.О.Корчинська

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ