У Сторожинці провели марафон лекцій “Школа успіху”

Цими вихідними в Сторожинці відбувся дводенний марафон лекцій та майстер-класів під назвою “Школа успіху. Сторожинець-2017”. Відбуваються подібні заходи по всій Україні в рамках ініціативи братів Кличків та їх групи «Klitschko Foundation», а організатором локально в Сторожинці виступила учениця Сторожинецької гімназії Ліза Репало. Влітку 2017-го року Ліза сама стала відвідувачем «Школи успіху» в Києві, увійшовши в сотню дітей з усієї країни, яким випала така нагода.

Учасники “Школи успіху” – це діти 15-16 років, які попередньо заповнювали анкети в мережі Інтернет та мали можливість протягом двох днів прослухати більше 10 лекцій від молодих людей, які можуть бути прикладом успішності.

Серед них ІТ-спеціаліст, студент-волонтер із США, співачка, спортсмен, депутат об’єднаної громади, власник мережі фаст-фудів, діджей, власник ресторанного бізнесу, директор фітнес-центру.

Основні теми лекцій – шлях до успіху через правильну постановку цілей, раціональне використання особистого часу, працьовитість та бажання постійно розвиватись.

Приємним закінченням першого дня став майстер-клас по виготовленню піци в ресторані «ВалентинО», а потужним закінченням другого – лекція від директора і власника мережі «OZZY». Всі спікери після своєї лекції отримали сертифікат від «Klitschko Foundation», а слухачі школи успіху отримали свої сертифікати про участь.

Всі лектори були запрошені на “Школу успіху” особисто організатором – Лізою. Як вони зазначали в своїх промовах, можливість виступити перед молоддю, яка реально чимось цікавиться і чогось прагне в такому юному віці, була переконливою причиною, щоб погодитись на пропозицію Лізи, за що молода організатор виражає велику подяку.

Окремої подяки заслуговує керівництво РБНК та його працівники, які люб’язно надали приміщення та всі необхідні умови для лекцій, демонстрації презентацій та звукового супроводження.

Самі учасники Школи розповідають нам, що за два дні отримали неабияку мотивацію до дій, навчання та самовдосконалення. Абсолютно всі лекції видались їм дуже корисними, задавалось багато додаткових запитань спікерам, іноді навіть доводилось просити вибачення і припиняти відповіді на питання, так як уже довгий час своєї черги чекав наступний спікер.

Як сказала нам по закінченні заходів сама організатор – це далеко не останній захід в місті за її ініціативи та ініціативи її друзів для таких же молодих людей, як вони.

Активні учасники Школи успіху показали, що є інтерес до участі в якісних програмах саморозвитку та розваг для дітей міста. Вже є ідеї наступних розважальних, навчальних і спортивних заходів в місті, і вони з друзями намагатимуться втілити все в життя. Чого їм і побажаємо!

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ