Ти зможеш досягти успіху! Просто повір!

Нарешті я дочекалась моменту, коли можу опублікувати свої враження та поділитися з сторожинчанами корисною інформацію, яка зможе змотивувати підлітків та дорослих досягати своєї цілі, мрії, успіху.

На жаль, у наш час дуже багато людей розчаровуються в житті і у них опускаються руки щось робити, створювати, досягати.

А я просто боялась. Так, я боялась,  що буде далі, яке буде в мене майбутнє, чи буду я жити щасливо, як досягнути своєї цілі, чи буду я успішна? Я отримала відповіді на ці запитання. Але допомогла мені знайти ці відповіді й повірити в себе “Школа успіху” – це освітня програма для дівчат і юнаків 14-15 років, яку вже сьомий рік реалізує Klitschko Foundation.

Протягом 10 днів в Києві під керівництвом менторів ми вчилися працювати у команді, планувати власні проекти, обговорювали їх з відомими українськими бізнесменами і громадськими діячами.

“Школа успіху” покликана розвивати актуальні для нашого часу навички, серед яких креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо.

Я потрапила до “Школу успіху”, а зі мною пройшли відбір ще 99 активних підлітків з різних регіонів України.

Там не було аудиторій і нудних параграфів. Там не конспектували слова вчителя, лише власні ідеї та поради практиків. За 10 днів ми послухали 28 лекцій і майстер-класів.

Я просто повірила в себе та зрозуміла, що все залежить від мене, що з нічого можна зробити проект, який надихне тебе зробити щось більше й більше, поки це “щось” не досягне світового маштабу.

Ми всі варті чогось, але просто потрібно повірити! Так, виникають проблеми! Хоча ні, як говорили наші ментори і організатори “Школи успіху”: “Проблем нема, є лише виклики”.

Я приймаю виклик! Тобто, коли 10 днів в “Школі успіху” минули, все не закінчилося, а тільки починається і ми, так звані “ШУшники”, отримали завдання створити локальну “Школу успіху” у своїх містах.

Якщо ти хочеш знайти себе, дізнатись більше про успіх, мрії і як їх досягнути, як прокращити нашу Україну і нашу Сторожинеччину, замість того, щоб тікати з неї, або дізнатися більше про “Школу успіху” і як в неї потрапити, то мені б справді хотілось поділитися цією інформацією.

Я хочу найти спікерів та тих людей, які повірять в себе і допоможуть організувати “Школу успіху” для нас в Сторожинці. Пишіть мені в Facebook!

Єлізавета Репало

Категорія: Статті Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ