У Панківському НВК учнів молодших класів вчили оберігати природу рідного краю

Вчора, 28 листопада 2017 року, у Панківському НВК відбулося методоб’єднання керівників початкових класів Сторожинецької громади. Роботу методичного об’єднання відкрили методист Гева В.І. та директор Панківського НВК Красовська Т.М. з доповіддю на тему: “Збережемо планету Земля”.

Розуміючи, як сильно забруднене навколишнє середовище, вчителі початкових класів Панківського НВК хотіли донести цю проблему до дітей, щоб вони зрозуміли як важливо оберігати природу.

Вчителі початкової ланки разом з учнями розпочали роботу над своїми проектами. Класоводи 1-х класів Дячук Т.С. та Ходан М.Д. разом зі своїми учнями працювали над проектом “Посади калину біля серця – хай живе вона в душі твоїй”, під час якого було зібрано загадки, легенди про калину та проведено відкритий урок;

Вчителі Ярославська З.Й. та Петращук Т.С. з учнями 2-Б презентували проект “Збережемо водойми рідного села”, а також представили збірку, яку оформили та надрукували під назвою “Вода, водиченька, водиця, здоров’я і сили бездонна криниця”.

Класоводи 3-х класів Мельничук О.М. та Гресько А.С. разом з учнями представили проект на тему “Екологічна стежина. Природа рідного села”, під час третьокласники провели багато екскурсій рідним селом та вели свої спостереження за природою і відтворювали їх у творчих роботах, малюнках та інсценізації казки “Що посієш те й пожнеш”.

Вчителі 4-х класів Гуцуляк Ю.І. та Грезюк Л.М.  разом з учнями працювали над проектом “Пташина їдальня” – збирали інформацію про птахів, виготовляли годівнички, малювали ілюстрації, декларували власні вірші.

Усі учні початкової школи зробили висновок, що потрібно любити свій рідний край та оберігати природу навколо нього.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ