Дошкільнят Давидівського ДНЗ “Колобок” вчили Правил дорожнього руху

З 27 листопада по 1 грудня в Давидівському ДНЗ “Колобок” проводився Тиждень безпеки дорожнього руху, основною метою якого була профілактика дорожньо-транспортного травматизму.

Під час Тижня безпеки дорожнього руху було здійснено поліпшення роботи з дітьми щодо профілактики дорожніх пригод, відновлення навичок, пов’язаних з безпечною поведінкою на вулицях і дорогах, адаптації дітей до транспортного середовища.

Для кожної вікової групи були заплановані різні заходи, в процесі яких закріплювалися знання дітей про Правила дорожнього руху. Протягом тижня проводились цільові прогулянки, бесіди, ігри, заняття, розваги. Цікавим для дошкільнят  було програвання проблемних ситуацій як у груповій кімнаті, так і на вулиці під час прогулянки.

В роботі використовувалися комплексні заходи, які справляли найбільший вплив на малят, викликали в них інтерес та несли в собі корисну інформацію.

Були поновлені куточки безпеки дорожнього руху в групах “Острівець безпеки”, папки-пересувки “Безпека дорожнього руху”, “Будь обережним на дорозі”, проведені бесіди з дітьми на тему: “Дорога – дорожній рух”; “Вулиці рідного села”, організована виставка дитячих робіт “Світлофор Моргайко” та проведено ряд занять: “Наш друг – світлофор”; “Дорожній транспорт”; “Автомобілі”; “Проїжджа частина”; “Дорожні знаки”; “Нові пригоди Буратіно”; “Все про транспорт знаємо”; “У світі дорожнього руху”; “Світлофор та його друзі”; “Безпечна зебра” та інші.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ