Проводиться конкурс на службу в поліцію

Поліція

З 28 листопада до 15 грудня 2017 року триватиме прийом анкет на участь у конкурсі на службу в поліції та заміщення вакантних посад в Головному Управлінні Національної поліції в Чернівецькій області. Обиратимуть дільничних офіцерів поліції.

Якщо ви дисципліновані, чесні, цілеспрямовані, добропорядні, активні громадяни, готові до запеклої й відданої боротьби зі злочинністю, готові стати на захист співвітчизників та їхнього майна від посягань – Вас запрошують на службу до Сторожинецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Для участі у конкурсі всі бажаючі повинні заповнити анкету на сайті Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області з метою реєстрації.

Основні службові обов’язки, бажані якості та навички, вимоги до кандидатів, умови грошового забезпечення та перелік документів, необхідних для участі в конкурсі розміщені на сайті: Головного управління Національної поліції в Чернівецькій областіhttps://nabir.np.gov.ua/

Більш детальну інформацію щодо конкурсів можна отримати в секторі кадрового забезпечення Сторожинецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області за адресою: м. Сторожинець, вул. Гвардійська, 3 за тел. 095-579-67-85 та на сайті Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області: https://nabir.np.gov.ua/

Категорія: Оголошення
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ