Сторожинецькі дзюдоїсти взяли участь у Всеукраїнському турнірі “Новатор-2017”

Нещодавно у Хмельницькому відбувся вже традиційний Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків 2001-2003 р.н. та юнаків 2005-2006 р.н. “Новатор-2017”, участь у якому взяли кращі спортсмени з 16 областей України – Київської, Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Львівської, Чернівецької тощо.

Вихованці Сторожинецької ДЮСШ “Колос” стартували в перший день змагань і в п’яти дуже складних та динамічних поєдинках срібну медаль здобув учень Старожадівського НВК Матейчук Олександр, поступившись у фіналі спортсмену з Одеси.

Наступного дня розпочалися змагання молодших юнаків, які показали хорошу техніку дзюдо та, особливо, волю до перемоги. Учень Сторожинецької ЗОШ №1 Мітран Дмитро за 20 секунд до закінчення поєдинку, програючи найвищу оцінку “ваза-арі”, але зібравшись та вклавшись в кидок на “іпон” – отримав чисту перемогу та здобув бронзову медаль.

Також слід відмітити учня Сторожинецької гімназії Токарюка Станіслава, який був наймолодшим учасником змагань, але, проявивши волю до перемоги та провівши три поєдинки, посів п’яте місце.

Джерело: тренер з дзюдо, майстер спорту Гаврилюк І.М.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ