В “Юності Підгір’я” відбувся святкове дитяче театралізоване дійство

Новий рік, час змін та святкової магії… Дружній сміх, море вражень і позитивні емоції – це саме те, що об’єднує всіх вихованців та керівників Центру дитячої та юнацької творчості.

Вже доброю традицією стало щороку проводити новорічну шоу-програму для дітей ЗНЗ району та ЦДЮТ. Нещодавно в ЦЕВ “Юність Підгір’я” відбулось театралізоване дійство під назвою “Новорічні пригоди Маші і Віті”, на яке завітали батьки зі своїми дітками, святково одягненими в яскраві карнавальні костюми.

Святкова вистава за участі Діда Мороза і Снігуроньки та інших казкових героїв створила святковий настрій всім присутнім і з перших секунд занурила в знайомий з дитинства сюжет казки, змусивши відчути себе безпосередніми учасниками дійства.

Поряд з ними дарували гарний настрій глядачам юні солісти-вокалісти та танцюристи ЦДЮТ – вокальної студії «Рідна пісня» (кер. Шкурган Т.М.), «Вокальний» (кер. Леонтій П.В.), «Народна хореографія» (кер. Хмурич І.І.), «Хореографічний» (кер. Мельник А.А.), «Бальний танець» (кер. Іліка В.В.), а в обмін вони отримували гучні оплески та овації. Щирість почуттів та переживань глядачів відчувались після кожного руху та репліки казкових героїв, а бурхливі оплески були найкращою вдячністю та нагородою для юних акторів.

Новорічна казка подарувала святковий настрій та багато позитивних емоцій усім присутнім. По закінченню вистави директор ЦДЮТ І.О.Корчинська привітала всіх діток, їх батьків та гостей з наступаючими Новим роком та Різдвом Христовим і подякувала батькам за їх щиру підтримку та допомогу в діяльності гуртків Центру.

Всі присутні були вражені цікавою виставою та із задоволенням фотографувались на згадку з улюбленими казковими героями.

Джерело: методист ЦДЮТ Л.В. Іліка

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ