Вихованц студії “Фокус” Сторожинецького ЦДЮТ зустрілися з Першою леді України

Нещодавно у Києві, в музеї ім. Т.Г. Шевченка пройшла тепла, творча зустріч юних журналістів дитячих студій з Першою леді України Мариною Порошенко.

На зустріч були запрошені шістдесят дітей, представники з шести областей України – з Києва, Тернополя, Дніпра, Запоріжжя, Харкова та дитячої студії “Фокус” Сторожинецького ЦДЮТ, яка діє на базі Банилово-Підгірнівської гімназії Чернівецької області (керівник Іван Місікевич).

Представниками Чернівецької області стали найкращі юні репортери, кіноаматори, мультиплікатори фото-відеостудії “Фокус” – сценарист і акторка дитячого кіно Середюк Світлана, художник-мультиплікатор та актор Бурачук Анна і актор кіно, сценарист та телеведуча Петращук Кароліна.

Зустріч організувала Діна Алієва, яка постійно працює з дітьми та є керівником Громадського дитячого інтернет-телебачення і радіо “Веселка ТВ”.

На зустріч були запрошені найкращі дитячі колективи, які добилися чималих успіхів у журналістській творчості та кіномистецтві на різноманітних фестивалях та конкурсах.

Діти залишились дуже задоволені, адже їм пощастило напряму поспілкуватися з Мариною Порошенко, яка щиро відповідала на всі їхні запитання. Було видно, що Перша леді небайдужа до дитячих проблем та інтересів. Наприкінці зустрічі Марина Порошенко усім дітям дала свої автографи та зробила з дітьми загальне фото та селфі з кожною дитиною. Діти роз’їхались неймовірно щасливими.

Джерело: Місікевич Іван, керівник дитячої студії “Фокус” Сторожинецького ЦДЮТ

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ