Сторожинецькі каратисти завоювали повний комплект нагород

Насиченим та медальним став останній місяць року для спортсменів нещодавно створеного клубу карате “Alliance”.

На початку грудня вихованці клубу приймали участь у Всеукраїнських змаганнях у Львові, а у другій половині місяця змагались у Відкритих обласних змаганнях у Чернівцях до Дня Святого Миколая.

«Lviv Open 2017» вже восьмий рік поспіль проходив у столиці Західної України за підтримки Української федерації карате. Цього річ Всеукраїнські змагання зібрали більше півтисячі учасників із п’ятнадцяти регіонів нашої держави, – Києва, Житомира, Миколаєва, Одеси, Чорноморська, Дніпропетровська, Чернівців та інших.

Бронзовою нагородою відзначився на цих змаганнях вихованець клубу «Alliance», 14-річний Букачук Валентин (категорія 14-15 років, до 52 кг).

Також цілу низку нагород завоювали спортсмени клубу «Alliance» (тренери Павло Шестаков та Антон Демидюк) у Відкритих обласних змаганнях у Чернівцях. За призи Святого Миколая боролись понад 300 діток віком від 6 до 13 років з усієї області та гості із Івано-Франківської обл.

Усього в активі Сторожинчан 14 нагород (з них 5 золотих, 1 срібна та 8 бронзових). Переможцями в індивідуальному куміте стали Бліжинець Андрій та Бліжинець Катерина, Мотрюк Богдан та Мотрюк Маряна і Мотреску Тодер.

Срібну нагороду завоював Ставчанський В’ячеслав в абсолютній ваговій категорії. А на третю сходинку п’єдесталу піднялись Бурла Михайло, Істратій Костянтин, Кучурян Олександра, Соколовський Артем, Кондрюк Дмитро Бужняк Олександр, а також Ставчанський В’ячеслав та Бліжинець Катерина.

Наприкінці січня юних каратистів чекають екзамени на пояси, бажаємо їм успіхів!

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ