Шановні краяни! Вітаємо вас з Новим Роком!

З Новим роком!

Шановні сторожинчани! Вітаємо вас з Новим роком! Бажаємо, щоб наступний рік приніс нам стільки радості, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам усмішку і частинку добра.

Нехай все, що ми планували, обов’язково збудеться. Все, що хотіли почати, — почнеться, а що хотіли закінчити — закінчиться. Нехай у наступному році ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам нові двері!

З повагою, голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук, колектив ради та депутатський корпус.

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у наступаючому році з нами сталося те чудо, про яке ми всі мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов’язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаю, щоб всі ми були живі й здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще хочу побажати побільше радісних моментів, які перейдуть в приємні спогади, і зустрічей з вірними друзями та коханими.

З повагою, голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош та колектив адміністрації.

Кожен рік приносить багато хорошого, а про погане ми не будемо згадувати. Нехай наступний рік буде для Вас вдалим, хай все складеться як треба.

У новому році бажаємо виконання задуманих планів, чудового вирішення складних ситуацій. Бажаю океан любові, здоров’я всім, легкості в житті і відсутності проблем. Ми всі віримо в чудеса, а вони нас оточують – просто треба трохи придивитися і зрозуміти, що сталося чудо. Вдалого початку і успішного продовження Вам у новому, 2018, році!

З повагою, голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, колектив ради та депутатський корпус.

Бажаємо, щоб Новий рік приніс не тільки щастя, але і впевненість у завтрашньому дні, щоб кожен ранок починався з відчуття радості і задоволення! Нехай вас переповнює жага до нових звершень, енергія та щира радість від життя, яка сама по собі є безцінним даром!

Хай світле новорічне свято увійде у Ваше життя, принісши з собою достаток, тепло родинного вогнища, здоров’я та приємні сюрпризи, радісні зустрічі і посмішки. Бажаємо щодня знаходити привід для щастя, завжди відчувати себе закоханими в життя, а ми, в свою чергу, забезпечимо захист вас та ваших домівок!

З повагою, начальник Сторожинецького РС УДСНС Ігор Маніліч та всі рятувальники району

Вітаємо з Новим Роком! Бажаємо, щоб наступний рік приніс всім нам як можна більше світлих і позитивних моментів! Нових звершень і небувалих висот! Нехай кожен день буде наповнений насолодою та посмішками близьких, щоб кожна мить була радісною і неповторною! І найголовніше – міцного здоров’я та прекрасного самопочуття!

З повагою, головний лікар Сторожинецької ЦРЛ Олександр Войцеховський, колектив лікарні та медики району

Нехай у Новому Році життя грає всіма фарбами, як конфеті, збуваються мрії, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей, вражень і хороших подій. Нехай Новий Рік дарує тільки найкраще!

З повагою, голова Чудейської громади Анатолій Піцул, колектив ради та депутатський корпус

Хочу привітати вас з Новим Роком! Хай рік подарує вам і вашим близьким міцне здоров’я та гарний настрій. Дуже хочеться, щоб у старому році залишилися всі негаразди, а новий рік прийшов із новими можливостями. Нехай в душі завжди цвітуть квіти, а очі — якщо і плачуть, то тільки від щастя!

З повагою, голова Красноїльської громади Степан Драгун, колектив ради та депутатський корпус

Вітаємо з Новим роком! Бажаємо щастя, добра, миру, тепла, здоров’я, терпіння, турботи, легкості, любові, віри, надії, бажань, мрій, подій, успіху, настрою, близьких поруч, чудес, благословення, достатку, стабільності, пригод, краси, сили, мудрості. Хай кожен рік, а не тільки поточний, буде самим ідеальним, кращим попереднього!

З повагою, голова Великокучурівської громади Василь Тодеринчук, колектив ради та депутатський корпус

Новорічне вітання колективу Сторожинецького ЦДЮТ

Новий рік пройде під знаком Жовтого Земляного Собаки. Ця тварина символізує вірність і стабільність, чого й хочемо побажати усім вашим близьким.

Кожному жителю Сторожинеччини, кожній родині – достатку, щастя, любові! Хай Новий рік стане черговим кроком на шляху до поліпшення життя, принесе мир і злагоду, добробут і затишок у кожен дім та стане для всіх нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення.

Служимо та захищаємо!

З повагою, начальник Сторожинецького відділу поліції Іон Шалар та правоохоронці району

З Новим Роком! Нехай найголовніше в житті — сім’я — завжди буде поруч. Бажаю, щоб Ваше домашнє вогнище ніколи не згасало, а серед улюблених Вами людей панувало взаєморозуміння. Вірте в те, що всі торішні проблеми назавжди залишаться в старому році, а в Новий Рік Ви підете з новими силами!

З повагою, голова Ропчанської сільської ради Ілля Олар, депутатський корпус та колектив ради

Поспішаємо привітати всіх з Новим Роком! Нехай на чарівних санях Дід Мороз принесе вам щастя, здоров’я, успіх, успіх і звичайно побільше чудес. Щоб всі найзаповітніші і найнеймовірніші бажання збувалися. Тепла і світла, любові і радості, посмішок і гарного настрою вам в наступаючому Новому Році!

З повагою, голова Старобросківецької сільської ради Ілля Прунь, колектив ради та депутатський корпус

Вітаємо з Новим Роком! 2018 рік неодмінно стане кращим! Нехай у ньому станеться те, про що ви так давно мріяли, чого не могли досягти. Нехай щастя, радість і любов ллються рікою. Бажаємо, щоб навіть самий буденний для вас день, став яскравим і незабутнім!

З повагою, голова Буденецької сільської ради Микола Федорян, колектив ради та депутатський корпус

Ну от і промчав ще один рік. У кожного він пройшов по-різному, багато чого довелося пережити. Не будемо засмучуватися, адже на зміну йому прийшов новий рік. І в цьому році я щиро бажаю всім, щоб все погане залишилося позаду. Всі мрії нехай збуваються. Нехай в цьому році кожен з нас буде щасливим: самотні зустрінуть свої другі половинки; ті, хто хворіють, — якнайшвидше одужають; ті, хто люблять, — отримають у свою сторону ще більше взаємної любові. З Новим Роком! З новим щастям!

З повагою, директор ДП “Сторожинецьке лісове господарство” Ігор Беленчук та всі працівники лісу району

Вітаємо Вас, дорогі читачі, з Новорічними і Різдвяними святами! Бажаємо наснаги до нових звершень, сили оминути всі життєві і трудові клопоти та рішучості до нових звершень у році прийдешньому.

Віншуємо Вам доброго здоров’я, душевної рівноваги й бадьорості, щасливого майбуття у колі міцної родини, вірних друзів, мудрих колег.

Ми, в свою чергу, щиро віримо, що і на наступний рік зможемо радувати Вас хорошими новинами та цікавими матеріалами!

З повагою, колектив Сторожинець.Інфо

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ