У дитячому розважальному центрі “HappyLand” відбудеться Піжамна вечірка для малечі!

Щотижня у новому дитячому розважальному центрі “HappyLand” з дітками працюватимуть педагоги та будуть проводитись майстер-класи.

Минулої середи відбувся майстер-клас з дітками по виготовленню іграшки ангела-охоронця. Захід пройшов весело за участі педагогів. Крім самого процесу майстрування, дітки вдосталь награлися, робили танцювальну розминку з педагогами-аніматорами, слухали казкотерапію та спілкувалися між собою. Кожна дитина змогла забрати з собою свого власного ангела-охоронця, якого створила власними ручками!

Майстер-класи розвивають дитину, її моторику, фантазію, творчість та сприяють соціальному, фізичному та розумовому розвитку.

Наступної середи, 24 січня 2018 року, у “HappyLand” буде проводитися захід під назвою “Піжамна вечірка” (дітки мають прийти зі своєю піжамою)

Для гостей будуть сюрпризи, а також майстер-клас по зшиванню подушечок з наповнювачем із ароматних трав.

Кількість місць обмежена, тому уточнити деталі та записатися з дитиною на майстер-клас ви можете по тел.

(099) 076 12 44

Новий дитячий розважальний центр “Happyland” запрошує сім’ї з дітками гарно провести час!

Ми працюємо для вас кожного дня з 11 до 19 години.

Також у нас можна відсвяткувати День народження вашої дитини. Окремими днями плануємо організувати перегляд мультфільмів!

Завітайте до нас: м. Сторожинець, вул. Б. Хмельницького, 4 (приміщення “Критого ринку”, вхід з боку автомагазину, підвальне приміщення).

Телефонуйте: (099) 076 12 44

Підвальне приміщення “Критого ринку”, вул. Б. Хмельницького, 4

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ