Поліція та рятувальники допомагали виїхати з міста водію вантажівки, яка застрягла на підйомі по вул. Чернівецькій

Застрагла вантажівка

Вчора ввечері, 22 січня 2018 року, працівники поліції та рятувальники звільняли вулицю Чернівецьку в Сторожинці від вантажівки ДАФ з Закарпатською реєстрацією, яка застрягла на підйомі.

Як нам стало відомо, водій вантажівки поїхав спочатку об’їзною, але піднятися через ожеледицю не зміг. Тоді йому порадили виїхати через місто, але тут його знову спіткала невдача – майже на кінці вулиці автівка забуксувала, обмеживши рух по одній смузі дороги.

Правоохоронці та працівники Сторожинецького РС УДСНС допомогли водію спуститися вниз та направили в об’їзд через Глибоцький район. Водію поліція винесла постанову про порушення Правил дорожнього руху.

Шановні жителі Сторожинеччини! В разі, якщо ви виїхали на дорогу, будьте максимально уважними та дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Від цього залежить як ваша особиста безпека, так і безпека інших учасників дорожнього руху.

До уваги пішоходів! Носіть неслизьке, відповідне до погодних умов взуття; не ходіть під розлогими деревами і тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Водночас пам’ятайте – під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях автомобілів, тому намагайтеся не вибігати на дорогу і переходити проїжджу частину лише у спеціально відведених для цього місцях.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ