Жителі вулиці О. Кошового дякують комунальникам за зріз старого дерева

Біля нашого будинку по вулиці Олега Кошового в Сторожинці ріс великий старий дуб, гілки якого загрозливо нависали над дахом, подвір’ям та проїжджою частиною.

Минулого року ми брали дозвіл на прочистку дерева, що викликало цілий ряд проблем – заважав і паркан, і незручний під’їзд, і лінії електропередач. Часто під час сильного вітру гілки цього дерева сипалися на подвір’я та дорогу.

Цього року виконком міської ради дав дозвіл на зріз дуба, але ми вже й не надіялися, що це вдасться зробити. Без великої надії, знаючи на власному досвіді, як вирішуються проблеми в нашій державі, ми прийшли до КП “Сторожинецьке ЖКГ” з проханням допомогти зрізати дерево.

Нас дуже здивував теплий прийом та серйозне і ефективне відношення до нашої проблеми. Відразу на місце відправили майстра, який оглянув дерево, а через декілька днів приїхала бригада.

Хлопці дуже професійно та чітко виконали роботу – зняли лінії електропередач, розчистили місце майбутньої роботи та за допомогою крана і автовишки частинами, дуже акуратно, зрізали дерево, взагалі нічого не пошкодивши.

Ми розуміємо, що так, ніби, воно мало бути завжди, але досить часто зустрічаються і протилежні випадки.

Від імені жителів будинку №44 хочемо висловити велику подяку працівникам КП “Сторожинецьке ЖКГ” за високоякісну та професійну роботу! Бажаємо і надалі вам підвищувати свій професійний рівень! Поваги та взаєморозуміння вам від жителів Сторожинця!

З подякою, жителі будинку №44 по вул. О. Кошового в Сторожинці.

Категорія: ЖКГ Статті
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ