Сторожинецькі кікбоксери взяли призові місця на Відкритому чемпіонаті Івано-Франківської області

Нещодавно в місті Надвірна Івано-Франківської області відбувся Відкритий чемпіонат Івано-Франківської області з кікбоксингу, в якому взяло участь понад 90 спортсменів.

В змаганнях взяли участь Сторожинецький клуб кікбоксингу “FANAT”, тренером якого є Дробот Володимир. В кожній ваговій категорії було не менше 4 бійців, а в деяких навіть 6 і 8 кікбоксерів. Бійці спортклубу “FANAT” знову “не підкачали” і повернулися з нагородами, прославивши свій клуб і своє рідне місто.

Шалино Юрій – І місце; Бортняк Ростислав – ІІ місце; Галінзовський Нікіта – ІІ місце.

Вже можна сказати, що спортклуб “FANAT” є предметом гордості нашого міста. Завдяки діяльності тренера Дробота Володимира в Сторожинці є чемпіони та призери різних турнірів з кікбоксингу, як обласних, так і всеукраїнських.

Крім тренерської діяльності, Володимир являється і організатором турнірів по кікбоксингу. Маємо сказати, що раніше за історію існування нашого міста – такого ще не було. Володимир, заснувавши свій клуб, закликає людей до здорового способу життя, а також – до занять цим прекрасним видом єдиноборств, де немає слабких, адже вони або йдуть, або залишаються – і стають сильнішими.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ