Сторожинецький рок-гурт “Атом” став лауреатом Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв “Зимові візерунки”

На вихідних у туристичному комплексі “Сонячна Долина” під Чернівцями пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв “Зимові візерунки”, у якому приймали участь 170 колективів з усієї України. Жанри фестивалю були різноманітними: цирковий, вокальний, інструментальний, театральний, танцювальний тощо.

До складу журі фестивалю входило чотири талановитих митці, двох з яких діти впізнали одразу. Це Галина Голубєва – педагог з вокалу на телепроектах “Х-фактор” та “Україна має талант” і Олександр Лещенко – учасник телепроекту”Танцюють всі” та “Майданс”.

У заході взяв участь рок-гурт “Атом” Сторожинецького ЦДЮТ під керівництвом Леоніда Булавіна. Колектив став лауреатом другої премії в номінації “Вокально-інструментальний жанр”.

До складу гурту входять: солістка – Сагайда Олександра, учениця 9-А класу Сторожинецької гімназії, клавіши – Головко Лідія, учениця 7-б класу Сторожинецької гімназії №2, ритм-гітара – Стрієнко Олег, учень 9-А класу Сторожинецької гімназії, бас-гітара – Ілащук Богдан, учень 7 класу Сторожинецького ліцею, ритм-гітара – Панцир Максим, учень 9 класу Сторожинецького, барабани – Пінчук Нікіта, учень лісового коледжу.

Рок-гурт “Атом” заспівав пісню “Feel it still” групи “Portugal.The man” і це був єдиний виступ, у якому виконавці самостійно грали на музичних інструментах. Для колективу це був перший досвід виступів на фестивалях, діти були дуже задоволені перемогою і це надихає їх до більш активної праці та прагнення нових перемог.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ