Cторожинецький районний центр зайнятості повідомляє роботодавців про зміни в Законі України “Про зайнятість населення”

Центр зайнятості

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03.10.17 № 2148 внесені зміни до частини другої статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.12 № 5067 (далі – Закон) щодо категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Такі зміни набули чинності з 1 січня 2018 року.

Зокрема частину другу статті 14 Закону доповнено абзацом другим такого змісту: «Для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до статті 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» залишилося 10 і менше років, підприємствам, установам та організаціям з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб встановлюється квота у розмірі не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників».

Фахівці служби зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботи серед роботодавців про зазначені зміни в законодавстві України про зайнятість населення.

За більш детальною інформацією просимо звертатись до відділу взаємодії з роботодавцями Сторожинецького районного центру зайнятості, який знаходиться за адресою: вул. Чернівецька, 82 б або за телефоном : 2-14-37, 2-20-76.

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ