В Давидівській ЗОШ І-ІІІ ст. провели вже традиційні заходи до Дня Святого Валентина

Урочисте святкування 14 лютого – Дня Святого Валентина – стало вже традиційним в Давидівській ЗОШ І-ІІІ ст. Цього дня у закладі проводяться заходи з цікавими конкурсами, інсценізаціями. Плануючи цей день, адміністрація школи завжди прагне згуртувати весь шкільний колектив – від найменших учнів початкової ланки до одинадцятикласників та вчителів.

Ранок 14 лютого почався досить активно та гамірно, особлива активність спостерігалася на першому поверсі школи, де знаходяться кабінети початкових класів. В актовій залі школи учні разом із вчителями утворили серце, як символ любові та миру – кожен учень тримав у руках велике червоне серце, виготовлене власними руками. Саме воно і додало особливої чуттєвості та проникливості всьому процесу.

В коридорах школи розмістили листівки «Візьми собі чого не вистачає в День Святого Валентина» , а також традиційно працювала святкова пошта. На першому поверсі у вестибюлі стояла велика червона скринька у формі серця, куди всі бажаючі могли кинути святкову листівку-валентинку та привітати нею вчителів чи учнів. Працювала пошта до шостого уроку, а потім учні 11 класу разом з педагогом-організатором розібрали її та рознесли адресатам.

Учні 6-Б класу на виховній годині «Тепло наших сердець» бажали один одному добра, здоров’я, успіхів, наснаги. Для учнів 9-11 класів відбулося розважальне шоу «Дружба єднає нас».

Участь у заході взяли 2 команди – дівчат та хлопців 9-11 класів. З першого раунду зав’язалася рішуча боротьба – хлопці та дівчата впевнено йшли до перемоги, долаючи всі перешкоди кожного раунду. Команда дівчат полонила всіх своєю чарівністю та ентузіазмом, а хлопці вразили всіх наполегливістю та кмітливістю. За результатами усіх раундів перемогу здобула команда дівчат.

Джерело: заступник директора з виховної роботи Єдинак С.Ф.

Категорія: Дозвілля Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ