Завідуюча бібліотекою Старих Бросвців вже 50 років на своєму робочому місці

У Многодітної Армонії Михайлівни в трудовій книжці значиться тільки один запис – 12.02.1968 року прийнята на роботу завідуючою бібліотекою села Старі Бросківці.

Нещодавно в бібліотеці, якою вона завідує, відбувся творчий вечір-вшанування з нагоди 50-річчя її трудової діяльності на бібліотечній ниві.

За свою багаторічну і сумлінну працю Армонія Михайлівна нагороджена багатьма грамотами і відзнаками, а бібліотека являється однією із кращих в районі.

Вона бере активну участь в громадському житті села. Була членом виконкому, депутатом сільської ради, секретарем сільської виборчої комісії. Сьогодні, окрім бібліотечної діяльності, очолює сільську ветеранську організацію.

Привітав «ювілярку» сільський голова Прунь І.М., який вручив їй почесну грамоту, грошову винагороду та квіти. Також її прийшли привітати Лугіна І.Г., директор Сторожинецької центральної бібліотечної системи, її заступник Маніліч В.Т. та працівники ЦБС – завідуюча методичним відділом Матейчук Г.В. і завідуюча відділом комплектування Скрипа О.В. Вони вручили їй почесні грамоти від адміністрації, райкому профспілки працівників культури, подарунки та квіти.

Аматори художньої самодіяльності подарували «іменинниці» теплі слова подяки за працю та пісенні подарунки.

Категорія: Культура Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ