В Сторожинці відбувся відкритий турнір з настільного тенісу

В суботу, 17 лютого 2018 року, в спортивному залі Сторожинецької ДЮСШ відбувся відкритий турнір Сторожинецького району з настільного тенісу, організатором якого виступила новостворена ГО “Федерація настільного тенісу Сторожинецького району”.

Захід відбувся за всебічної підтримки ДЮСШ та особисто директора школи Сергій Москалюка. В змаганнях взяли участь майже 20 спортсменів з різних сіл Сторожинецького району. Такі змагання вже давно не проводилися, тому учасники з радістю прийняли запрошення і з захопленням змагалися один з одним.

Перше місце виборов Романюк Ілля з Красноїльська, друге місце – Сташеску Василь з Верхніх Петрівців, третє – Мунтян Дмитро з Нижніх Петрівців.

“Після закриття турніру учасники-тенісисти обговорили стратегію подальшого розвитку ГО “Федерація настільного тенісу Сторожинецького району”, – коментує голова громадської організації Владислав Добридін. – Такі заходи допомагають підвищити спортивну майстерність та розвивати настільний теніс на Сторожинечинні. До наступних захоплюючих змагань!”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ