Виставка Червоняк Дарії в РБНК

 main

Червоняк Дарія –  учениця Сторожинецької художньої школи запрошує відвідати свою персональну виставку у приміщенні РБНК м. Сторожинець

Дитяче захоплення величною красою природи, переросло у велике бажання малювати і вдосконалювати свої навички у мистецькому навчальному закладі, який Дарія успішно закінчила.

3

Позаду багато виставок і перемог у різноманітних конкурсах і мистецьких заходах: участь у Всеукраїнській мистецькій програмі «Нові імена», 1 місце в обласному конкурсі дитячого малюнку «Рятівник очима дітей», Диплом переможця 2- го етапу Всеукраїнського конкурсу «Я хочу жити в якісному світі».

4

“Моє захоплення художнім мистецтвом почалося в дитинстві, – розповідає Даша. – Молодший брат моєї мами також ходив в художню школу до Олени Юріївни. І коли я була маленька, він брав альбом, гуаш і ми постійно з ним малювали. Пізніше, коли я підросла – він просто відвів мене до художньої школи.

Виставка

Мої роботи виставлялися в Чернівцях на різних виставках, а також в Румунії. Деякі роботи давалися мені важче, ніж інші, але загальна мета – показати, що українці вміють малювати. В цьому році я закінчила художню школу на відмінно і тепер готуюся до вступу до Вижницького коледжу прикладного мистецтва.

Я дуже хочу подякувати своєму дядьку Сергію, який весь час мене підштовхував – “Даша, малюй!” (посміхається), своїй вчительці Олені Юріївні Баришевій і особливо моїй мамі, яка мене завжди мене мотивувала та підтримувала.”

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ