Серед районних освітніх закладів, через “газове” питання навчання призупинять лише у тринадцяти

Призупинка навчання

Згідно нових роз’яснень Чернівецької ОДА, на вимушені канікули переходять лише навчальні заклади, які опалюються природнім газом. 

Як нам стало відомо, у навчальних закладах, підпорядкованих Управлінню освіти Сторожинецької РДА, газом опалюються Кам’янська ЗОШ та Михальчанський ДНЗ, у яких навчальний процес буде призупинено до 7 березня включно. В цей же період не будуть працювати спортшколи та позашкілля – ЦДЮТ, ЦЕНТУМ та Сторожинецька ДЮСШ тощо.

У Сторожинецькій громаді опалюються газом Сторожинецька ЗОШ №1 І-ІІІ ст., ДНЗ “Чебурашка” (6 садочок), “Дзвіночок” (2 садочок), Бобовецький ДНЗ “Барвінок”, Слобода-Комарівський ДНЗ “Золотий Ключик”, Комарівський ДНЗ “Колосок”, Новобросковецький ДНЗ “Буратіно”, Зруб-Комарівський ДНЗ “Казочка” та Сторожинецька музична школа – лише ці заклади Сторожинецької громади призупиняють навчально-виховний процес. Решта з понеділка працюватимуть у штатному режимі.

Також у Сторожинецькій громаді на карантині до 7 березня, в зв’язку з захворюваністю дітей, знаходяться Банилово-Підгірнівська гімназія, Банилово-Підгірнівський ДНЗ “Малятко”, дві школи Давидівки, Панківський НВК, дві школи Нових Бросківців, Зруб-Комарівська ЗОШ, Комарівська ЗОШ, Ясенська ЗОШ та Старожадівська ЗОШ І-ІІ ст.

До 7 березня будуть відпочивати і студенти Сторожинецького лісового коледжу.

Великокучурівська громада призупинила навчання тільки у Годилівському НВК.  Навчальні заклади Красноїльської та Чудейської громад працюватимуть у штатному режимі.

Таким чином, із 74 закладів освіти, які знаходяться в Сторожинецькому районі, на вимушені канікули через “газове” питання виходять тринадцять, не враховуючи позашкілля та спортшколи.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ