Сторожинчани взяли участь у відбірковому конкурсі “Червоної рути”

Нещодавно у Чернівецькій обласній філармонії пройшов Всеукраїнський відбірковий конкурс “Червона Рута”, у якому взяло участь 33 учасника в різних номінаціях: популярна, танцювальна, акустична та рок музика.

Кожен з учасників виконували по три пісні. У жанрі популярної музики виступив сторожинчанин Степан Білавчук. У жанрі рок-музики прийняло учать 9 колективів, два з котрих були з Сторожинця.

Молодий гурт “Неформат” виконав три власних пісні. Їхня музика звучала дуже потужно. У подальшому цей гурт планує зробити записи своїх пісень, та пробувати себе на професійних рок-майданах.

Сторожинецький рок-гурт “Атом” був єдиною підлітковою групою серед професійних музикантів, таких як “Монополія”, “Єйфорія”, “Гудіні”, “Сердцевий напад”, “Форшлаг” та інших.

Для нашого молодого гурту це була перша професійна сцена и перший досвід такого рівня. Керівник гурту Леонід Булавін високо оценив виступ наших молодих музикантів, вони грали злагоджено та впевненно.

Перлиною серед наших музикантів був барабанщик Нікіта Пінчук, який грає одразу у двох рок-гуртах. Гра Нікіти на барабанах була помічена та оцінена не тільки професійними музикантами, але й досвідченими суддями.  Сторожинчани познайомились з учасниками гуртів, побачили рівень та якість виступів і отримали величезний заряд емоцій та натхнення на подальшу творчість.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ