Учениця Сторожинецької художньої школи – переможець обласної виставки-конкурсу Всеукраїнської мистецької програми «Нові імена»

В Чернівецькому обласному художньому музеї триває виставка-конкурс Всеукраїнської мистецької програми «Нові імена». Всього на конкурс було презентовано 174 роботи, розділених на дві номінації – «Образотворче мистецтво» і «Народне мистецтво». До складу журі ввійшли: голова журі, заслужений художник України Іван Балан, члени Національної спілки художників України Ганна Кривобок, Ганна Фочук та Святослав Вірста.

З 28 учасників було обрано шестеро переможців, роботи яких поїдуть до Києва на заключний етап конкурсу. Серед найкращих є і наша Сторожинецька художня школа, учениця якої стала переможцем в номінації «Народне мистецтво». Це Галицька Дар’я, учениця 4 класу Сторожинецької художньої школи (клас викладача Світлани Білоцерківської).

Крім того, ще двоє наших учнів було відмічено подяками – це Влонга Владислав, учень 4 класу Сторожинецької художньої школи (клас викладача Ірини Кольберт) та Питиляк Діана, учениця 4 класу Сторожинецької художньої школи (клас викладача Наталії Зюб);

Роботи Влонги Владислава

Роботи Галицької Дар’ї

Презентація робіт Петиляк Діани

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ