18.06.15. Сесія міської ради

main

Сьогодні, 18.06.15 р., в Сторожинецькій міській раді відбулася XXXVII сесія VI скликання, на якій розглядалися питання про добровільне об’єднання територіальних громад; про звернення депутатів міської ради до Президента України Порошенка П.О., голови Верховної Ради Гройсмана В.Б., Прем’єр-Міністра України Яценюка А.П. щодо зміни тарифної політики; заслухали інформацію про фінансово-господарський стан КП “Сторожинецьке ЖКГ”.

Головуючим на засіданні був виконуючий обов’язки міського голови Манчук Я.В. На сесію були запрошені керуючий апаратом РДА Філіпович В.М., керуюча справами районної ради Чувик С.М., перший заступник РДА Ковальчук Д.М., юрисконсульт Сторожинецької міської ради Андріященко О.Р., заступник міського голови Киюк С.Р.

Сесія

Найбільш жваву дискусію викликало питання про добровільне об’єднання територіальних громад. Після жвавої дискусії депутатам було запропоновано два варіанта об’єднання на розгляд: одна територіальна громада в сьогоднішніх межах району та декілька територіальних громад в районі. В зв’язку з тим, що на засіданні були присутні не всі депутати, сесію не було закрито, а була оголошена перерва до вівторка.

Також бурхливе обговорення викликала інформація щодо фінансово-господарського стану КП “Сторожинецьке ЖКГ”, про який доповідав Поляк В.М.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ