За минулі вихідні рятувальники міста ліквідували 2 пожежі

ДСНС

За минулі вихідні на території Сторожинецького району виникли 2 пожежі. Так, 14 червня у селі Заволока, внаслідок вибуху телевізора, виникла пожежа у житловому будинку. На момент виникнення пожежі вдома нікого не було.

На ліквідацію пожежі були направлені рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини міста Сторожинець та міста Чернівці. Рятувальники зупинили розповсюдження полум’я в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Небезпека була ліквідована. Загальна площа пожежі склала 12 кв.м.  Вогнем знищено домашні речі та майно, пошкоджено стіни житлової кімнати. Від вогню врятовано житловий будинок.

2

15 червня,  о 00:44 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини м.Сторожинець надійшло повідомлення про виникнення пожежі у житловому будинку громадянки С. у селі Ропча Сторожинецького району. Як свідчать власники, на момент виникнення пожежі вони вже відпочивали. Раптово почувши запах диму, зателефонували в службу порятунку.

Рятувальники міста Сторожинець та місцева пожежна охорона села В.Петрівці та Н.Петрівці, були направлені за місцем виклику. На момент прибуття підрозділів вогнем було охоплена покрівля та перекриття житлового будинку. Дерев’яні елементи покрівлі сприяли швидкому розповсюдженню вогню. Рятувальники успішно ліквідували пожежу, врятувавши житловий будинок. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку, пошкоджено перекриття. Причина пожежі: недолік конструкції, коротке замкнення електромережі.

Джерело: начальник Сторожинецького районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області Андрій Сеник

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ