Команда Сторожинецького ЦДЮТ взяла ІІІ місце в загальному заліку обласної олімпіади “Мій рідний край”

Нещодавно в приміщенні «Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей» міста Чернівці для вихованців позашкільних навчальних закладів відбулась обласна краєзнавча олімпіада «Мій рідний край». Щорічне проведення краєзнавчої олімпіади є навчально-освітньою, пошуково-дослідницькою та суспільно корисною діяльністю школярів у процесі вивчення історії та географії Чернівецької області.

Унгурян Ольга

В заході взяли участь представники всіх районів області, міста Чернівці, вихованці Чернівецького обласного центру туризму та краєзнавства, Глибоцького районного центру туризму учнівської молоді, Новоселицького районного центру спортивного туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, команди об’єднаних територіальних громад.

Наш район представляли вихованки краєзнавчих гуртків Сторожинецького Центру дитячої та юнацької творчості: Зініна Юлія – гурток «Географічне краєзнавство» (керівник Драганчук С.С.) та Унгурян Ольга – гурток «Туристичне краєзнавство» (керівник Унгурян Т.М.). Учасники олімпіади розв’язували завдання трьох рівнів складності (всього понад 80 питань) з історичного та географічного краєзнавства Чернівецької області.

Зініна Юлія

За підсумковими протоколами в секції «Історичне краєзнавство» Унгурян Ольга здобула ІІ призове місце, Зініна Юлія в секції «Географічне краєзнавство» – 5 місце. В загальному заліку дівчата виграли ІІІ місце.

Незважаючи на те, що Сторожинецький ЦДЮТ багатопрофільний центр і туристсько-краєзнавчий напрямок охоплює всього п’ять гуртків, його вихованці завжди гідно змагаються на обласних конференціях, олімпіадах, зльотах, змаганнях з різних видів туризму та здобувають для Сторожинецького району призові місця.

Вітаємо і бажаємо нових перемог!

Джерело: Директор ЦДЮТ Корчинська І.О.

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ