Молоді сторожинецькі виконавці отримали диплом І ступеня на конкурсі авторської пісні та співаної поезії

Котрий рік поспіль в обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» проходить конкурс авторської пісні та співаної поезії молодих авторів та виконавців, де юні таланти ЦДЮТ презентують свою творчість у співаній поезії та авторських творах. Відомо, що написання пісень, зрозумілих і цікавих слухачам, вимагає від автора величезної роботи не лише в аналізі спостережень за навколишнім світом, а й над самим собою! Тоді самодіяльні твори розчулюють серце, захоплюють його хвилюванням, змушують звучати найпотаємніші струни душі!

Вчора, 6 березня 2018 року, свої пісенні витвори демонстрували солісти, дуети та гурти. Сторожинеччину представляли гурт «Not format», солістом якого є Фріцлер Денис, із авторськими піснями «Сторінка картин» та «Небо вже горить» під вмілим керівництвом Булавіна Леоніда.

Наші виконавці сповідують інтуїтивний підхід до творчості, експериментуючи зі звуком і не дотримуючись якихось стандартів і правил. В результаті конкурсу їх нагородили дипломом І ступеня. Як соліст, виступив Білавчук Степан, вихованець гуртка «Ансамбль народних інструментів» ЦДЮТ, лауреат Чернівецького відбіркового конкурсу «Червона рута – 2018» (кер. Фіріч А.І.). Він виконав дві авторські пісні, – «Буковина» та «Новий рік у Чернівцях», – і нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих злетів!

Джерело: сетодист художньо-естетичного напряму Л.В. Іліка  

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ