Дорогі жінки! Вітаємо вас з 8 березня!

З 8 березня!

Сердечно вітаємо всіх жінок Сторожинеччини із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 березня. Від усієї душі бажаємо Вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловік, з яким будуть нестрашні будь які негоди. Бажаємо, щоб кожен день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Нехай сонце заходить з весною в ваш дім і нехай білий підсніжник любов принесе!

З повагою, голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, депутатський корпус та колектив районної ради. 

В цей святковий день – 8 березня – хочеться поздоровити всіх жінок з красивим та єдиним святом, яке відмічають у всьому світі – з Міжнародним жіночим днем. Весна в цей день особливо прекрасна, природа особливо гарна, сонце найбільш яскраве, небо найбільш чисте, а на душі тепло від ваших поглядів та зворушливих посмішок. Нехай ваші обличчя в цей день будуть найщасливішими на всій земній кулі, будуть самими світлими та радісними. Щастя вам і кохання, чоловічої підтримки та турботи!

З повагою, голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук, депутатський корпус та колектив міської ради.

Сьогодні весняний день, жіноче свято 8 березня, в який кожен чоловік повинен бути лицарем, а жінка – королевою! Вітаємо вас і бажаємо бути справді щасливим! Нехай у довгому житті буде все – любов, прекрасний принц, мрії, що збулись, і багато-багато чарівних днів!

З повагою, голова Чудейської громади Анатолій Піцул, депутатський корпус та колектив Чудейської сільської ради.

Нехай у свято 8 березня ласкаве весняне сонце зігріє вас, дорогі жінки, своїми ніжними променями. Неперевершеної краси і пахучі квіти зачарують вас своїм чарівним ароматом. Теплі посмішки та люблячі очі всіх рідних і близьких людей радують ваше серце, а щастя, удача й любов нехай ідуть поруч все довге і світле життя!

З повагою, голова Красноїльської громади Степан Драгун, депутатський корпус та колектив Красноїльської сільської ради.

Милі, дорогі, кохані жінки!

В цей святковий день чоловіки від всього серця бажають вам бути гарними, любимими, бажаними. Нехай вам завжди світить сонце і ніколи не наздожене лихо, нехай поряд будуть ті, хто вам радий, нехай вашу оселю оминає біда.

Ми дуже цінимо вас, вашу працю, вашу щоденну турботу про нас! Ви прикрашаєте наше життя своїми чарівними посмішками, своїм оптимізмом та вірою в нас! Дякуємо вам за все! З святом!

З повагою, голова Великокучурівської об’єднаної громади Василь Тодеринчук, депутатський корпус та колектив Великокучурівської ради об’єднаної громади.

Нехай у цей березневий день посміхаються всі навколо, нехай всі дивляться на вас із захопленням і, яка не була б за вікном погода, хай у вашому серці буде світло та ясно від уваги й любові друзів, рідних й коханих. Відчуйте у свято 8 березня себе королевою, і залишайтесь нею назавжди!

З повагою, голова Старих Бросківців Ілля Прунь, депутатський корпус та колектив ради.

Подібно до того, як пахне і розквітає весна, розпускається краса улюблених і дорогих нам жінок. Наші чарівні дами, найпривабливіші і найчарівніші, ми бажаємо нових щасливих моментів не тільки цієї весни, а й на всьому вашому життєвому шляху. Нехай у ваших серцях панують душевне тепло і спокій!

З повагою, голова Кам’яни Микола Костащук, депутатський корпус та колектив ради.

Дорогі наші жінки! Ми знаємо, як час від часу вам буває важко. Знаємо, які інколи випробування і труднощі лягають на ваші тендітні плечі. Але ми також знаємо, як ви вмієте з ними справлятися! Сьогодні ваш день, сьогодні Восьме березня! Тому вам потрібно забути про все, що тривожить розум та серце.

Вітаємо вас з цим святом! Нехай ваша краса не знає рівних, нехай ваш розум підкорює серця, а ви будьте щасливі не тільки сьогодні, а завжди! З Міжнародним жіночим днем!

З повагою, головний лікар Сторожинецької ЦРЛ Олександр Войцеховський та колектив лікарні.

Добре, що прекрасна пора – Весна, починається з свята, присвяченого вам – подругам, дочкам, коханим дружинам, матерям, дорогим бабусям. В цей день прийміть найщиріші привітання та поздоровлення. Бажаємо вам доброго здоров’я, щастя, кохання без меж, відпочинку та розваг.

Дорогі жінки! Кожна з вас несе в собі частинку весни! Завжди залишайтеся привабливими, гарними та сяючими, життєрадісними. Будьте щасливі, тричі здорові, розцвітайте, адже ви – наша весна.

З повагою, начальник Сторожинецького районного сектору ДСНС Ігор Маніліч та рятувальники району.

В цей чудовий день – 8 березня – хочеться побажати вам, дорогі жінки, щоб ваші мрії несли вас в загадковий та прекрасний світ кохання, щоб весінні промені, пробиваючись через хмари, вказали вам шлях до щастя. Ми, сильна половина людства, голові заради вас звернути любі гори, подолати всі вершини, всі труднощі, лише заради того, щоб ви завжди були поряд!

Нехай в цей весняний день вас чекають лише радісні і незабутні емоції! Нехай щастя переслідує вас по життю завжди. З чудовим святом, з Міжнародним жіночим днем!

З повагою, колектив Сторожинець.Інфо

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ