Сторожинець відвідала делегація з Радівців Сучавського повіту

Днями до Сторожинця завітала офіційна делегація з міста Радівці Сучавського повіту Румунії, яку очолив мер Радівців Ністор Татар (Nistor Tatar).

Також до нашої громади завітав заступник мера Радівців Логін Богдан (Loghin Bogdan), директор муніципальної лікарні Радівців Андронате Траян (Adronache Traian), радник міського голови Стіклец Симіон (Sticleț Simion), директор гімназії ім. Г. Попадюка міста Радівці Колібаба Марсель (Colibaba Marcel), директор Будинку культури Фока Овідіу (Foca Ovidiu), інспектор шкільного округу Сучави Саучук Іліє (Sauciuc Ilie), адміністратор гімназії ім. Г. Попадюка міста Радівці Білійчук Іонел (Biliciuc Ionel) та інші.

Гості відвідали Свято-Георгіївську церкву, Сторожинецький ліцей, ДНЗ “Дзвіночок” та ДНЗ “Сонечко”, Сторожинецьку Центральну районну лікарню, де підписали угоду про співпрацю з метою підготовки та подання транскордонного співробітництва в рамках системи “Румунія-Україна 2014-2020”.

Делегати поклали квіти до стели Героям Небесної сотні та Героям Підгір’я, до пам’ятників Янку Фльондору та Жертвам Сталінських репресій.

Мерія планує співпрацю з Радівцями в напрямку реалізації медичних проектів та освітніх проектів.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ