В Старій Жадові провели захід до Дня сміху “Посмішка нехай нас всіх зігріє”

Як чудово коли з’являється можливість сірі будні прикрасити позитивом, сміхом і яскравими фарбами! В Народному домі села Стара Жадова працівники культури та бібліотекарі провели виховну годину до Дня сміху “Посмішка нехай нас всіх зігріє” з метою розвитку творчих можливості дітей, уяви, фантазії, розвитку естетичних смаків, виховання почуття гумору, вміння веселитися.

В цей день було проведено багато веселих конкурсів, смішних сценок, позитивних ігор та завдань, де діти із посмішками приймали участь та вигравали. Переможці були нагороджені цікавими призами. Найактивнішими учасниками були Руснак Дар’я, Кіріяк Микола, Боднарюк Андрій та Косован Богдан.

“Смійтеся та радійте, адже саме сміх урятував людство від загибелі. Сміявся Езоп, сміявся Остап Вишня. А чи легке було їхнє життя? А хіба не сміявся віками наш народ, не співав веселих пісень, не розповідав допитливих анекдотів, не нищив Шевченковою сатирою світове зло? Сміх допоміг здобути волю. Коли людина сміється вона стає вільною та незалежною. Дмитро Писарєв писав: “Де немає сміху, там немає і справжньої любові до людства”. Тож давайте сміятися! Хай сміх освітлює обличчя! Хай допомагає нам стати щасливими, досягти успіху, бути завжди вільними, жити з вірою у серці, що краще буде всім. А тому – посміхайтеся! Посмішка творить добро! З доброю посмішкою – до добрих людей!” – розповідали на заході.

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ