Друге місце у Всеукраїнському конкурсі “Учитель року-2018” в номінації “Фізика” посіла учитель Сторожинецької ЗОШ №1

На базі Центру надання методичної допомоги відбулося районне методичне об’єднання вчителів фізики на тему: «Педагогічна діяльність, як творчий процес».
Розпочала засідання Багрій Валентина Миколаївна, методист центру надання методичної допомоги, яка ознайомила присутніх з планом роботи. Кузьміч Оксана Іванівна, учитель фізики Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1, керівник методичного об’єднання вчителів фізики, повідомила про участь педагогів у педагогічному конкурсі «Вчитель року-2018» у номінації «Фізика».

«Учитель – основна дійова особа у реформуванні сучасної освіти. Змінюються орієнтири освіти – змінюється й сам учитель, змінюється мета й завдання його освітянської діяльності, — розповідала Оксана Кузьміч.

Цьогоріч друге місце у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2018» посіла учитель фізики, спеціаліст вищої категорії, старший учитель, Кузьміч О.І. «Незважаючи на конкуренцію, між учасниками панувала атмосфера доброзичливості, взаємодопомоги. Я здобула нові знання та досвід, — поділилася враженнями про конкурс О. Кузьміч.

Маніліч Олена Василівна, вчитель фізики Новобросковецької ЗОШ І-ІІІ ст., провела методичну студію: «Методика проведення тижня фізики у школі». Проведення таких заходів поглиблює теоретичні та практичні знання учнів з предмету, розвиває творчу уяву та прививає любов до предмету.

Галяра Віктор Дмитрович, вчитель фізики Банилово-Підгірнівської гімназії, поділився власним досвідом формування пізнавальних інтересів до уроків фізики.

Велику увагу приділили роботі з обдарованими та здібними учнями. З підсумками участі учнів у обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики та астрономії, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, Всеукраїнських та міжнародних природничих конкурсах, з нормативно-правовим забезпеченням проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО, ознайомила Багрій Валентина Миколаївна, методист центру надання методичної допомоги.

Учасники засідання поділилися власним педагогічним досвідом у формі аукціону педагогічних ідей та враженнями під час обговорення методичних заходів.

Джерело: керівник МО вчителів фізики Кузьміч О.І.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ