В Давидівський ЗОШ І-ІІ ст. пройшов “Місячник Довкілля”

Весна непомітною і тихою ходою завітала до нас – оновлюється природа, веселіше защебетали птахи. Зима ще прагне нагадати про себе ранковими приморозками та її сила щодня слабшає. Природа потребує нашого захисту і саме від нас залежить вона зараз!

У Давидівській ЗОШ І-ІІ ст. в березні-квітні 2018 року пройшов вже традиційний Місячник Довкілля. Протягом місяця учні та працівники школи дбали про чистоту і порядок на шкільному подвір’ї та прилеглих до нього територій.

Впродовж місяця проходили різноманітні заходи: акція «Первоцвіти просять захисту», акція «Посади дерево і збережи його», урочисте свято «День зустрічі птахів», під час якого розвішували на деревах виготовлені ними шпаківні.

Педагог-організатор разом з учнями надали допомогу одиноким жителям села, ветеранам педагогічної праці. Класними керівниками проводилися тематичні уроки «Збережемо світ навколо нас», бесіди з метою формування екологічного світогляду учнів.

Упродовж березня-квітня було обрізано і побілено дерева та насаджено нові. Учителі, учні та техпрацівники прибрали шкільне подвір’я та прилеглу територію, впорядкували спортивний майданчик, доріжки.

Не залишилися поза увагою і квітники. Серед учасників панував гарний настрій, адже діти дуже люблять заходи, де вони можуть проявити себе з іншої сторони, де досхочу можна поспілкуватись із однокласниками та своїми вчителями.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ