Вітаємо з Воскресінням Христовим!

Дорогі жителі Сторожинецького району! Вітаємо вас із світлим і радісним святом – Великоднем. Бажаємо вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Пасхи принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини, а головне – здоров’я і мир.

У день найсвітлішого православного свята хочемо побажати вам миру, спокою і благополуччя. Нехай Господь береже вас і ваших рідних від дрібних і великих проблем. Бажаємо, щоб цей день став початком нового і світлого життя! Христос Воскрес!

З повагою, голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, депутатський корпус та колектив районної ради. 

Від усього серця хочемо привітати вас зі святом Великодня! Нехай в цей день любов і радість прийде у ваше життя, хай мир і спокій не покидають ваші серця. День Христового воскресіння символізує перемогу життя над смертю, перемогу світла над темрявою. Так нехай буде ця перемога супроводжувати вас на вашому життєвому шляху!

З повагою, голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук, депутатський корпус, члени виконкому та колектив міської ради.

У день Пасхи бажаємо вам і вашим близьким щастя, гармонії, миру та порозуміння! Нехай очиститься душа ваша, будинок наповниться благодаттю, а серце – бажанням творити добро, бажанням кохати і бути коханими!

Нехай світлий Великдень дзвоном дзвонів зцілить душі, і очі засяють від усвідомлення Воскресіння Христа! Христос Воскрес!

З повагою, начальник Сторожинецького РС УДСНС Ігор Маніліч та рятувальники району.

З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть наші найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров’я і добробуту!

Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували вас і ваші родини, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України. Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на Вашому життєвому шляху. Христос воскрес!

З повагою, начальник Сторожинецького відділу ГУ НП у Чернівецькій області Іон Шалар та правоохронці району.

“Христос Воскрес!” ми говоримо з надією і посмішкою. Бажаємо, щоб мир та добро зійшли сьогодні з небес і разом з ними здоров’я, радість, умиротворення, спокій у душі, святе натхнення, підтримка близьких, допомогу від друзів. Всіх мирських благ вам і віри в краще, любові, надії, удачі і багато світлих днів. Зі святом Великодня!

З повагою, головний лікар Олександр Войцеховський та колектив Сторожинецької центральної районної лікарні.

Христос Воскрес! Він воскрес для всього людства. Бажаю, щоб у це світле і добре свято у вашому серці воскресли нездійснені мрії, втрачені надії і віра в краще. І як Господь освітлює Великдень, так нехай освітить все вашу життя, буде в усьому з вами і допоможе жити. Будьте щасливі!

З повагою, голова Великокучурівської громади Василь Тодеринчук, депутатський корпус, члени виконкому та колектив сільської ради.

Сьогодні свято весни, свято щастя, свято Божого Воскресіння. Нехай прийде воно у ваше життя, у ваше серце. Христос воскрес! Воістину воскрес! Нехай прощення, розуміння, любов, мир і дружба будуть панувати у вашому житті і в житті всіх, хто вас оточує, хто вам дорогий. Зі святом вас!

З повагою, голова Чудейської громади Анатолій Піцул, депутатський корпус, члени виконкому та колектив сільської ради.

День Великодня – це велика подія для всього людства. У Біблії воно пов’язане з воскресінням Ісуса Христа, що дало віру і надію всьому людству. Давайте ж сьогодні не будемо забувати про це, подякуємо Господу за це диво і зберемося всією сім’єю, щоб ушанувати цю подію.

Будьте благословенні і щасливі, не втрачайте віру, це надійний і вірний супутник в житті. Щиро від усього серця вітаємо вас з цим знаменним днем!

З повагою, голова Красноїльської громади Степан Драгун, депутатський корпус, члени виконкому та колектив сільської ради

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою.

Від усього серця бажаємо вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім Вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Христос Воскрес!

З найкращими побажаннями, колектив Сторожинець.Інфо

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ