Бюро правової допомоги проводить відбір адвокатів для включення в Реєстр адвокатів, що надають безоплатну вторинну допомогу

Бюро правової допомоги

Сторожинецьке бюро правової допомоги інформує всіх адвокатів, які працюють в Сторожинецькому районі, що відповідно до пункту 8 частини першої статті 28 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», підпункту 39 пункту 4 Положення про Міністерство Юстиції України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 липня 2014 року №228, пункту 2 Порядку і умов проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2011 року №1362 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2017 року №575) ви можете звернутися  до нас з метою відбору адвокатів для включення до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну допомогу.

Наказ про проведення конкурсу з відбору адвокатів

Нагадуємо, що Сторожинецьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Сторожинець, вул. Чернівецька, 6а (будівля Сторожинецької районної ради), 4 поверх. Серед основних послуг: надання правової інформації, консультацій та роз’яснень,  доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України, надання допомоги у забезпечені доступу до вторинної правової допомоги.

Прийом громадян здійснюється у робочі дні з 8:00 до 17:00 год. Поспілкуватися зі спеціалістами можна за телефоном 2-28-99 та за допомогою Skype-зв’язку. Для цього просто внесіть до списку контактів електронне ім’я відділу: «Сторожинецьке бюро правової допомоги» або логін бюро «[email protected]»

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ